Thuis Nieuws

Zelfbedieningskiosken versus COVID'19-pandemic.

Certificaat
China Shenzhen MingTech Co.,Ltd certificaten
China Shenzhen MingTech Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Zelfbedieningskiosken versus COVID'19-pandemic.
Laatste bedrijfsnieuws over Zelfbedieningskiosken versus COVID'19-pandemic.

 

Op vele gebieden, kunnen de zelfbedieningskiosken het risico van virustransmissie verminderen wegens het beperken van onze blootstelling aan een groot aantal groepen. Vele industrieën verkiezen meer en meer aan het gebruiken van een menselijk-aan-machineinterface in plaats van human-to-human interactie in routine. De volgende demonstratie verduidelijkt hoe indien het effectief werkt en transmissie tegenhoudt.

 

Er zijn verschillende die zelfbedieningskiosken/terminals specifiek worden gebouwd om aan de veiligheidsvoorschriften van COVID te voldoen 19. Één van de types met temperatuurerkenning (thermische technologieën) hield bij de deur van verschillende opslag/hotel/het ziekenhuis/vermaakhulp die mensenstroom af te tasten op hun lichaamstemperaturen wordt gebaseerd en laat slechts die met regelmatige temperatuurvoorwaarden aan controle toe. Voorts zal het onderzoek wanneer geïntegreerd met het systeem van de gezichtserkenning die werknemers met normale lichaamstemperatuur om binnen aan het bureaugebouw toestaan te jatten. Voorts de apparaten van de Betalingskiosk een gezicht betalend optie hebben om betaling te verwerken zonder een paneel of kaartlezersmodule te raken. Overhandig machiners van de desinfecterend middelverkoop en gezichtsmasker het uitdelen terminals voor het voldoen van het aan sanitizationvereiste van de tijd.

 

 

De zelfbedieningskiosken bij de ziekenhuizen zouden patiënten artsenagenda's of hun geplande benoemingen laten controleren. Dat die werkplaats het overbelasten van een het ziekenhuisbeheerder verlichten. Die terminals staan cliënten toe om benoemingen te boeken of om een nieuwe vulling ook te verzoeken. De controlekiosken worden in bijna alle openbare transporten, toestaan passagiers gevonden om zelf te controleren in. De de functiedekking van de kioskencontrole aan een hotel, het boeken benoeming/reserve, ontdekt lokale aantrekkelijkheden voor bezoekers enz. Dergelijke kiosken kunnen als methode dienen om de updates van de gebeurtenisinformatie, veranderingsreserves te tonen, online boekend, etc. De veelvoudige taalsystemen in de kiosk kunnen die gebruikers bijstaan die taalbarrières hebben.

 

 

De moderne kiosken zijn goed bij het mijden van het menselijke element in vele diensten en effectief het drukken van bijbehorende administratieve kosten. De sleutel moet een juiste strategie plaatsen om de meesten uit hen te maken om de kwestie te beslissen, de meeste terugkeer te naderen op waarde, en de meesten te verstrekken aan klanten.

 

Bartijd : 2021-05-18 15:09:29 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen MingTech Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Shaldon XIE.

Tel.: 13528339846

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)