Thuis

Shenzhen MingTech Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Shenzhen MingTech Co.,Ltd certificaten
China Shenzhen MingTech Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd

1 2 3
Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd Shenzhen MingTech Co.,Ltd
De Sociale Verzekering van China
De Sociale Verzekering van China
De Sociale Verzekering van China

De Sociale Verzekering van China

Meer patiënt draait aan zelf-dient benadering wanneer het over gezondheidszorg komt. Nu betekent dit niet zij aan zelf het werken hebben genomen, maar zij controleren in de ziekenhuizen zonder van medische beheerders bijwoon.

De Sociale Verzekering van China

Soms gebeurt de fout. Gebruikend elektronische die kioskenhulp verminder gegevensinvoerfouten door een administratief personeel worden gemaakt. De kansen van fouten hebben verminderd aangezien zij gewoonlijk in het krijgen van de beste behandeling van zich worden geïnvesteerd.

De Sociale Verzekering van China

Dit is ook setted dat dupicate met medicijnen datum behandel die in het elektronische gezondheidsdossier gaan zullen niet waarschijnlijk niet gebeuren zoals het apparaat eenvoudig om het het ziekenhuispersoneel zal te alarmeren als zij een bestaand verslag in het systeem invoeren.

 • lopende band

  Productielijn

   

  De dienstconcept: om kwaliteit en snelle productie en de naverkoopdienst te verlenen om klanten aan behoeften te voldoen.


  Kwaliteitsdoel: de pas 100% van de projectlevering.

   

  Kwaliteitsbeleid: volledige participatie in standaardbeheer en voortdurende verbetering van klantentevredenheid.


  Functieafdeling: PMC, Kopende Afdeling, Verwerkende Afdeling, Kwaliteitsafdeling, Techniekafdeling.


  Verrichtingsproces: overeenkomstig productieorderproces, voeren het productieproces, SMT, het kwaliteitscontroleprocédé, het kwaliteitscontroleprocédé en andere kwaliteitscontroleprocédés, de orde van de productorde, materiële aankoop, inkomende materiële inspectie, productieproces, inventarisopslag en andere verbindingencontrole uit.

   

  Verrichtingssysteem: Wij hebben twee systeemsoftware: de ERP software en PLM-de software, worden gebruikt om de gegevens en productiegegevens van klantenorden, materiële aankoop, productie opslaande en andere te controleren productieverbindingen.


  Productiemateriaal en capaciteit:
  1.Own de lijn van SMT-productie, na lassen, test, pak. De productiecapaciteit kan 30.000 bereiken per maand.

   

  2.Our delocaliserend processingfactory eigen drie SMT productielijn, welke capacitycan productie aan dagelijkse productiebehoeften voldoe

   

  3.It kan niet alleen buigzaam aan de productie levertijd van de kleine producten van de partij multi-verscheidenheid antwoorden om diverse aangepaste klanten te ontmoeten, maar ook kan de hoogte ontmoeten - kwaliteit en efficiënte levering van grote hoeveelheden orden.

   

 • OEM / ODM

  Wanneer wij worden geëist om ODM de dienst aan te bieden, om ODM de dienst van ons te voorzien, wij willconfirm in het vroege stadium van de klantenbehoeften, die product-specifieke specificaties en vereisten, tijdspanne, evenals de basisprijs vereisen. De klanten moeten ook ons van de overeenkomstige autorisatie voorzien, na het ondertekenen van een overeenkomstige contractdocumenten, zullen wij de contracttijd in overeenstemming zijn met en zullen om onderzoek en ontwikkelings en productietaken vragen.

  Wij hebben de verwerkende diensten aan een diverse die waaier van klanten verleend en de industrieën in zowel binnenlandse als internationale markten worden gebaseerd.  het eindemiddel met een verically geïntegreerde productiefaciliteit, omvat het ontwerp van de producttechniek, het metaal van het precisieblad, vervaardigingsproces, elektronische assemblage, machtslaag, verfserigrafie, definitieve assemblage en test. 

 • R & D

  Sinds het bedrijf swt omhoog, R&D-heeft het team reeds lang gevestigd systeem met de ingenieursvensters van SCM van de hardwareingenieur & androïde en IOS bestuurdersingenieur over 30 mensen gehad. De leden van het kernteam namen in de industrie meer dan 15 jaar ervaringen in dienst.

   

  Het product heeft verscheidene de industriecertificatie, zoals internationale EMV, binnenlandse financiële PBOC, Medische sociale zekerheid overgegaan, & leeft de Gezondheid, verkeer, etc. gebouwd.

   

  R&D-het beheer in van de productonderzoek en ontwikkeling beheersproces als belangrijkste lijn, formuleert de plannen van de productontwikkelings, constant bijwerkend een de projectleidingsmechanisme van het de invoerbedrijf, en om informatiserings (hoofderp CRM, enz. van PLM zen) beheer te bereiken om ervoor te zorgen dat het project op tijd het doel en in kwaliteit bereikt.

Contactgegevens
Shenzhen MingTech Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Shaldon XIE.

Tel.: 13528339846

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)