Thuis

Shenzhen MingTech Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

Co. van Shenzhenmingtech, Ltd, dat door activareorganisatie wordt opgericht van Intelligent de Technologieco. van Shenzhen Minghua, Ltd en dat in 2011.Shenzhen MingTech wordt gevestigd is een oplossingsleverancier die kunstmatige intelligentie en IOT-technologie gebruikt om de menselijke diensten en arbeid bij te staan of te vervangen. Om veilige en efficiënte oplossingen te verstrekken voor overheid en zakelijke services, en het integratieprobleem voor slimme fabrieken op te lossen.

Shenzhen MingTech is nationale high-tech ondernemingen die technologie van software en hardwareontwikkeling, hardware productie bevat, die het projectplan en de operationele diensten in werking stelt, dat de ervaring van product en technisch groepswerk meer dan 20 jaar bezitten.

Shenzhen MingTechis gestationeerd in het Districts High-tech park van Shenzhen Nanshan, dat gebied van het bureau en R&D over 3.000 vierkante meters behandelt.En het aantal personeel over 200.Shenzhen MingTech plaatst reeds - omhoog vier productcentra, die elektronisch productencentrum, het centrum van het Zelfbedieningsproduct, IOT-productcentrum, Integratiecentrum zijn, en het wordt gebouwd een productiebasis in ANHUI-provincie. Shenzhen MingTech is een lid van de standaard werkgroep van het informatiecentrum het ministerie van personeel en sociale zekerheid, de ondeugd - voorzitterseenheid van de nationale smartcard professionele commissie, en de lideenheid van de nationale gouden alliantie van de de kaarttoepassing van het kaartproject multifunctionele.

De producten en de technologieën van Shenzhen MingTech zijn getest en verklaard door het ministerie van personeel en sociale zekerheid, het ministerie van huisvesting en urban-rural ontwikkeling, de bank van de mensen van China, het ministerie van openbare veiligheid, het ministerie van volksgezondheid, het ministerie van mededelingen, de dienst van de staat van technische supervisie en andere nationale ministeries en commissies.

De producten zijn toegepast op alle gangen van het leven en gewonnen het lof van klanten. De hardwareverzendingen handhaaft niet minder dan 200000 reeksen elk jaar.Shenzhen MingTech hangt de kernwaarden aan van „Beweging veroorzakend, Innovatie, No.1, wordt zelf-Discipline“, en stok aan de bedrijfsfilosofie van " Verblijf dicht bij klantenbehoeften“ regelmatig vooruit.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

FASE 1 (1995-2004)

In 1995, werd het Ministerie van Shenzhen Minghua van de productie van de kaartlezer opgericht.

In 1996, uit kwam de eerste IC-kaartlezer rd-EB.

In 1998, uit kwam de eerste de kaartlezer rf-35LT van niet-contactic.

In 2000, het Ministerie van de begonnen onafhankelijke verrichting van de kaartlezer productie. En het is opgezet elektronisch het materiaalco. van Shenzhen Minghua, Ltd. Bij hetzelfde jaar, uit kwam de eerste de kaartlezer DP-R333 van multi-kaartic.

In 2002, uit kwamen de handbediende apparaten van niet-contact + vingerafdruk de kaarthd reeks van IC, en de van de de kaartlezer TZX van contactic minireeks kwam uit.

In 2003, uit komen de weg specifieke verre de reeksproducten van de kaartlezer rf-200LT.

 

 

Fase 2: Onafhankelijk R&D (2005-2008)

In 2005, bewogen van Futian-District van Shenzhen aan Nanshan-District van Shenzhen, opstelling de onafhankelijke verwerkingsproductielijn, en met succes ingegaan de high-tech productieonderneming met geavanceerde productietechnologie.

In 2007, zijn de Intelligente de reekshandelsmerken van Minghua gemachtigd door het het handelsmerkbeleid van de staat. „

In 2007, ging ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, en de Nationale die vergunning van de industrieproductproductie (over IC-kaart lezing en het schrijven materiaal) door AQSIQ wordt uitgegeven.

In 2008, verkreeg de kwalificatie van shenzhen de invoer en uitvoeren onderneming, en verkreeg de langs erkende kwalificatie van de softwareonderneming shenzhen technologie en informatiedienst.

 

 

Fase 3: Innovatie (2010-2012)

In 2010, anders genoemd Shenzhen Minghua Intelligent Technologieco., Ltd.

In Februari 2011, kende de nationale high-tech ondernemingskwalificatie toe.

In Augustus 2011, upShenzhen de reeks MingTech-Co., Ltd.

In 2012, Co. van Shenzhen MingTech, Ltdset omhoog een de dienstcentrum in Chongqing, Nanjing en Peking om de nationale verticale en horizontale de dienststrategie te realiseren.

 

 

Fase 4: om no.1 te zijn (vanaf 2013 nu)

Co. van Shenzhenmingtech, Ltd Co. van Shenzhenmingtech, Ltd Co. van Shenzhenmingtech, Ltd Co. van Shenzhenmingtech, Ltd Co. van Shenzhenmingtech, Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : MingTech

Aantal werknemers : 140~200

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen MingTech Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen MingTech Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen MingTech Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen MingTech Co.,Ltd Certificaten